TEL. 0754.324.766

E-MAIL: rulourialuminiusuceava@yahoo.com

OBLOANE DIN ALUMINIU

Obloanele exterioare din aluminiu oferă o gamă largă de avantaje pe lângă funcţia principală de umbrire - asigură protecţie împotriva zgomotului de afară, creează o izolaţie termică suplimentară, protejează fereastra de intemperii, serveşte ca protecţie împotriva privirilor curioase şi au un rol important în prevenirea efracţiunilor.

Obloanele oferă protecţie împotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Este o metodă tradiţională de umbrire, ce conduce la un interior confortabil şi prietenos şi se îmbină armonios cu structura faţadelor. Datorită poziţionării în exteriorul ferestrei, acestea reflectă razele soarelui înainte de a ajunge la fereastră, perna de aer dintre oblon şi fereastră având un rol izolator. Construcţia solidă şi rezistentă oferă protecţie împotriva efracţiei, ca primă barieră înainte de a ajunge la fereastră.

Sistemele de obloane oferă multiple posibilităţi de decorare. Se pot produce în diverse forme. Din punct de vedere al culorilor acestea sunt prezente într-o paletă largă. Obloanele cu lamele mobile pot ajusta lumina care pătrunde în cameră. Materialele din care sunt realizate - AL.îşi păstrează proprietăţile în timp.
Oblon cu pervaz

Oblon cu pervaz

oblon cu balamale de aruncare.jpg
- TERMEN DE EXECUTIE: 7-8 ZILE LUCRATOARE ;

- GARANTIE: 2 ANI ;

- DURATA MEDIE DE EXPLOATARE: 10-15 ANI
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one